2024-ben is folytatja a terjeszkedést a nagy magyar takarmánygyártó – agronaplo.hu

Mintegy 105,34 milliárd forint árbevételt és 1,03 milliárd forint adózás előtti eredményt termelt Magyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági cégcsoportja, az UBM a 2023/24-es üzleti év – 2023. december 31-én lezárult – első hat hónapjában. Az UBM az előző félévben folytatta beruházásait és nemzetközi terjeszkedését: 2023 augusztusában belépett az állattartás szegmensbe és megnyitotta kereskedelmi irodáját Olaszországban – derült ki a cég közleményéből.

A teljes cikk ide kattintva tekinthető meg: https://www.agronaplo.hu/20240402/2024-ben-is-folytatja-a-terjeszkedest-a-nagy-magyar-takarmanygyarto-48098

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.