A magyar élelmiszeripar útja: növekedj, nagyra, bátran! – Portfolio.hu

Hatékonyságjavítás, integrált termelés, folyamatos fejlesztések, digitalizáció, robotizáció, exportképesség – ezen az úton kellene haladnia a magyar élelmiszeriparnak, amennyiben újabb sikersztorikat akar kitermelni. Így lehet összefoglalni az Agrárszektor 2023 Konferencia élelmiszeriparral foglalkozó szekciójának főbb üzeneteit. Előadás és kerekasztal-beszélgetés keretében fejtették ki gondolataikat a legnagyobb piaci szereplők.

Komoly kihívások és nagy lehetőségek a magyar élelmiszeriparban címmel tartott előadást az Agrárszektor 2023 Konferencián Varga Ákos, az UBM Csoport igazgatósági elnöke. Megítélése szerint mindenki a jól fizető európai piacot akarja megcélozni az agrárszektorban, nem véletlen, hogy egyre erősebben jelennek meg a külföldi importtermékek, főleg a baromfitermékek esetén.

A teljes cikk ide kattintva tekinthető meg: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20231129/a-magyar-elelmiszeripar-utja-novekedj-nagyra-batran-654659?fbclid=IwAR3BkU3lNOD5HaZQlThDnUlbqJYm0NnDgZkIkkeNqsRtTMHRetYBZV038No

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.