Folytatta terjeszkedését hazánk egyik legnagyobb mezőgazdasági cége – agroinform.hu

105,34 milliárd forint árbevételt és 1,03 milliárd forint adózás előtti eredményt termelt Magyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági cégcsoportja a 2023/24-es üzleti év – 2023. december 31-én lezárult – első hat hónapjában. Magyarország piacvezető takarmánygyártó és egyik legnagyobb takarmányalapanyag-kereskedő cégcsoportja az előző fél évben folytatta beruházásait és nemzetközi terjeszkedését: 2023 augusztusában belépett az állattartásszegmensbe, és megnyitotta kereskedelmi irodáját Olaszországban.

A teljes cikk ide kattintva tekinthető meg: https://www.agroinform.hu/gazdasag/folytatta-terjeszkedeset-hazank-egyik-legnagyobb-mezogazdasagi-cege-71903-001

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.