Közös értékek mentén zajlik az együttműködés az UBM és az ING között

Zsilák Tibor

Amint azt a közelmúltban megosztottuk Veletek, Janositz Balázs, az UBM vezérigazgató-helyettese, CFO-ja részt vett az ING által szervezett kerekasztal-beszélgetésen és építő, támogató visszajelzést adott a közös munkát illetően. Az UBM-nél hiszünk a kollektív értékeken alapuló partneri kapcsolatokban. Törekszünk arra, hogy olyan vállalatokkal alakítsunk ki együttműködést, amelyekkel minél több ponton tudunk kapcsolódni egymás missziójához. Együtt növekedünk.

Zsilák Tibort, az ING ügyfélkapcsolattartóját kérdeztük a közös munkáról.

Miért jó az UBM-mel együtt dolgozni, mi az, amiben az ING és az UBM kedvezően illeszkedik egymáshoz?

Zsilák Tibor: Az UBM a Budapesti Értéktőzsde gyorsan fejlődő agrárcége, amely mostanra hat országban rendelkezik közvetlen jelenléttel Közép- és Nyugat-Európában. Az UBM és az ING földrajzi lefedettsége jól illeszkedik egymáshoz, így az ebből fakadó szinergiák kölcsönösen kiaknázhatóak. Fenntarthatósági törekvéseinkben szintén hatékonyan tudjuk támogatni egymást, hiszen hasonló alapokon nyugvó stratégiával rendelkezünk ezen a téren is. A fenntarthatóság elsősorban az egyensúlyról szól, ez mindkét fél számára prioritás.

Egy ponton túl az üzleti logika nem elég, elengedhetetlenek a támogató emberi kapcsolatok, mert a nap végén kizárólag az számít, hogy a kommunikáció a másik felet lehetőleg előrevigye. Mind az ING, mind az UBM ebben kiemelten érdekelt. Első az ember a túloldalon, többek között ez a jó üzlet alapja. Együtt alakítjuk a helyes struktúrákat és folyamatokat, mindez lehetetlen lenne konstruktív párbeszéd nélkül.

Mikor érezted, hogy az UBM olyan kihívást jelentett számotokra, amelyet máshol nem vagy ritkán tapasztalsz?

Zsilák Tibor: Az UBM Csoport folyamatosan növekvő regionális jelenléte országokon átívelő együttműködést igényel az ING kollégái részéről is, hogy a megfelelő banki termékekkel szolgáljuk ki és támogassuk az expanziót. Az UBM tevékenységének és stratégiájának megismertetése az ING falain belül külön feladatot rótt a magyar irodára. Kedvező, hogy az UBM és az ING egymást inspirálja, az ING részéről a bizalmat új, testre szabott megoldásokkal viszonozzuk. Mindig örülünk az ezekhez hasonló kihívásoknak, tekintve, hogy lehetőséget biztosítanak a folyamatos fejlődésre, illetve új tapasztalatokkal gazdagodhatunk általuk. Jó csapatban dolgozunk.

ING kerekasztal-beszélgetés

Zsilák Tibor és Janositz Balázs az ING eseményén

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.