Mit vessünk jövőre, ami megéri és eladható? – Agroinform Webinárium

“Babra megy a játék? Mi megduplázzuk a szójafelvásárlásunkat!” – Varga Ákos, az UBM Csoport igazgatóságának elnöke is előad.

A markáns szójababtermelés növekedésének a lehetősége adott a régiós igények kiszolgálásához.

A szója egyike az alternatív választási lehetőségeknek. Jelentkezz a Szója Agroinform Webináriumra!

Magyarországon körülbelül 60-70 ezer hektáron termesztenek szóját a gazdálkodók, holott a belföldi igény is sokkal nagyobb területet indokolna.

Egyre többször merül fel a magyar agrárium jövőképében a szójatermesztés volumenének növelése, de sokan tartanak a termesztéstechnológiától, a növényvédelem nehézségeitől és természetesen itt van az a kérdés is, hogy mennyire tűri jól az aszályt a szója.

Érdemes-e átlendülni a kétségeken, ha tudjuk, óriási a kereslet a szójára?

A fenti kérdésekre, aggályokra az Agroinform online konferenciáján kaphatnak válaszokat, megoldási javaslatokat a résztvevők.

A webinárium időpontja: 2023. október 25., szerda, 9:00

Részletek és jelentkezés: https://www.agroinform.hu/szantofold/szoja-agroinform-webinarium-67529-001

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.