Túlélni az első napot! Új kolléga az UBM Gazdasági területén

Wildner Mónika és az UBM gazdasági csapata

Janositz Balázsnak, az UBM gazdasági igazgatójának a bejegyzése

Hétfőn reggel kettős céllal gyűjtöttem össze a csapatot: Wildner Mónika csatlakozott hozzánk az UBM Agrar GmbH pénzügyi vezetőjeként, a kontrollingon pedig Korycki Vanda kapta meg a közgazdász diplomáját!

Egy új kolléga bemutatása, az indukciós folyamat lépéseinek lebonyolítása mindig nagy szervezést igényel, melynek során elsősorban a vállalat különböző erőforrásainak összehangolása a cél, minden „kötelező gyakorlat” elvégzése a lehető leghatékonyabban. De miként éli meg ezt a frissen csatlakozó kolléga? Jobb esetben csak az első nap rázúduló információtól zúg a feje, rosszabb helyzetben az e-mail cím igényről aznap értesül az IT…

Az első napi stresszt szerettem volna oldani egy közös reggelivel, enni mindenki szeret és a közös étkezés egyébként is hagyományosan a „törzsbe” fogadás egyik aktusa! Így meghívtam reggelizni a teljes gazdasági területet, és, hogy egy kicsit fokozzam a várakozást, nem csak Móni bemutatása volt a program, de vállaltam, hogy készítek egy rántottát a bátraknak (a „főni” főz 😊). A rántotta jól sült el, kötetlen formában egyszerre 20+ kollégának meg volt a közvetlen bemutatkozás, Móni teli hassal és oldottan vágott neki az amúgy várhatóan bonyolult napjának, én pedig egy új oldalamról mutatkozhattam be a zömében hölgyek alkotta csapatnak… visszajelzés nem jött a rántottára, de elfogyott!

Este még szokásos komfort call Mónival, a túlzott információ befogadás miatt a fejfájás azért meg lett, de sok kedves benyomást szerzett és „nem rettenek meg a feladattól” mondattal zártunk.

Welcome on board Móni, gratulálunk Vanda!

Janositz Balázs
gazdasági igazgató
CFO

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.