Az UBM futócsapata lelkesen készül a május 21-i UBM RED RUN futóversenyre

Az UBM hagyományosan erős, családias és egészséges életmódot támogató vállalati kultúrával rendelkezik és folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyek a munka és magánélet közötti egyensúlyt támogatják, különösen figyelmet fordít a munkatársai közérzetét javító eseményekre és alkalmakra. A vállalat számára egyértelmű, hogy a kiegyensúlyozott és egészséges munkatársak a vállalat hatékony működésének alappillérei.

A tavalyi év nagy sikere után május 21-én második alkalommal kerül megrendezésre az UBM RED RUN futóverseny Pilisvörösváron, ahol 1 km, 2 km, 7 km, 14 km és 21,1 km-es, egyéni vagy csapatos távokra lehet nevezni, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Az UBM az aktívabb életmód támogatása érdekében ingyenes vagy kedvezményes részvételt biztosít a futóversenyeken a munkatársainak, illetve azok családtagjai számára. Sőt, az UBM CEO-ja, Horváth Péter a versenyre való felkészítésben is részt vállal és felajánlotta, hogy minden kedden és csütörtökön közös futással segíti a felkészülést. Fantasztikusan jókedvű csapat alakult ki és szívesen fogadják a további lelkes futókat is.

Horváth Péter: „A közös kocogás nem csak a futás szeretetéről szól, hanem az egészségről, az életérzésről és az összetartozásról is. Egy kötetlen alkalom, ahol együtt mozgunk és jól érezzük magunkat. Mottónk, hogy együtt futunk! Együtt könnyebb. Az UBM vezetése kezdetektől fogva fontosnak tartja a mentális és fizikai egészség fenntartását, amelyet változatos egészség-programmal és egészségmegőrző szolgáltatás biztosításával kívánja elősegíteni. Hisszük, hogy a hatékony munkavégzéshez, a sikeres stratégiai döntésekhez szellemileg és fizikailag fitt kollégák szükségesek, ezért törekszünk minden lehetséges módon és szinten támogatni munkatársaink egészségét és jólétét. Az egészségünk is egy hosszútávú befektetés, amely megtérül. Minden kedves futni szerető befektetőt is örömmel látunk.

Az UBM Red Run futóverseny az UBM ESG-akciói közül egy kiemelt esemény és exponált társadalmi felelősségvállalás. Nagyon örülünk, hogy pozitív hatással van mind a futókra, az érintettekre, a kollégáinkra, a városra és a közvetlen környezetünkre.

A fotón az UBM kollégái láthatók, a második edzésen.

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.