2023 Marsh Online Kerekasztal

2023 Marsh Online Kerekasztal: Vevői Nemfizetés és Szállítói Lánc Kockázatai – Az UBM is a kerekasztal beszélgetés vendége

Szeptember 14-én a ‘Marsh’ magyar nyelvű, online #kerekasztal beszélgetést tart. A biztosítási szektor képviselőiből és nagyvállalati kockázatkezelésért felelős vezetőkből álló panel a vevői nemfizetéssel és a szállítói láncokkal kapcsolatos #kockázatok témakörét fogja körbejárni.

A kerekasztal beszélgetésen az UBM kollégája, Németh Bernadett kockázatkezelési igazgató is részt fog venni.

A kintlévőségi és beszállítói láncból fakadó kockázatok jelentősége nem kérdéses. A kerekasztal beszélgetés 2 különböző témában kívánja megvitatni az aktuális gazdasági trendeket és bemutatni a lehetséges megoldásokat:
1. Aktuális gazdasági kitekintés és vevői kockázatok kezelése hitelbiztosítási szemszögből
2. Szállítói lánc kockázatainak nyomonkövetése és hatékony kezelése

Regisztráció a közvetítésre: https://bitly.ws/TRUi
A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.