Mentális Egészség Tanúsítvány az UBM-nek

Örömmel osztjuk meg Veletek, hogy az UBM Csoport átvehette a Mentális Egészség Tanúsítványt „Advanced” kategóriában, ami nagy büszkeséggel tölt el minket.

A Mentális Egészség Tanúsítványhoz olyan vállalatok kapcsolódnak, amelyek azt vallják, hogy a mentális egészség közös felelősség kérdése. Ez alapján egyéni és szervezeti szinten is hatékony eszközökkel, szisztematikus programmal tesznek azért, hogy csökkenjen a stressz- és kiégés szint, növekedjen az elégedettség és elköteleződés mértéke. Ezek a vállalatok bizalmukat tudományos eredmények adataira alapozzák és fontos számukra a mentális egészségprogramra fordított befektetés számszerűsíthető megtérülése.

Az “Advanced” tanúsítvány szintet az a szervezet éri el, amelynél szisztematikusan több terület, a mentális egészség mellett a testi egészség is fókuszban van. Itt a vállalati kultúra meghatározó formáló eleme a (pszicho) edukáció és a gyakorlati elemek, melyek a napi munkavégzés során is megjelennek.

A díj egy auditot követően lett a miénk. Mentális egészségvédelemmel foglalkozó szakpszichológusok alapították az ELTE Pszichológiai Tanszékének támogatásával.

A tanúsítvány különösen sokat jelent számunkra, hiszen az UBM-nél a legfontosabb értékeink között tartjuk számon munkatársaink testi és lelki egészségét, jóllétét. Erre vonatkozóan kaptunk most pozitív megerősítést és visszacsatolást külső szakértőktől, hogy jó úton járunk a kollégáink visszajelzésein túl.

Ezen felül könyvtárunk a „kreatív megoldások különdíját” is elnyerte. Ennek kapcsán a könyvtár számára három könyvet kaptunk ajándékba, amely a testi-lelki jóllét témájával foglalkozik.

A tanúsítvánnyal kapcsolatos bővebb információk itt érhetőek el: https://metanusitvany.hu/

A fotón Logemann-Molnár Zsófia és Horváth Péter látható.
 

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.