UBM: A napunk elején mindig azt kérdezzük, hogyan teremtsünk értéket

UBM konferencia 2023

–  Tájékoztatás –

Működhetünk B2B nexus alapján, végül mindig az emberek döntenek, ezért az UBM-nél inkább a Human-to-Human (H2H) relációban hiszünk, ami egyértelműen a bizalmon alapul. Kevesebb, mint két hét van hátra az UBM Csoport Nemzetközi Szakmai Napok konferenciánkig. A nagyszabású rendezvényen telt házra számítunk és már nagyon várjuk a beszélgetéseket.

Legfőképpen az foglalkoztat minket, hogy a folyamatainkban miképpen tudunk értéket teremteni. Olyan emberekkel szeretünk találkozni, akikkel jóízű párbeszédeket folytathatunk és nézőpontokat ütköztethetünk annak érdekében, hogy közös, új, lehetőségekkel teli végeredményre jussunk. A konferencián minden, a partnerkörünket érintő és érdeklő téma egyezik a mienkkel: ezek ismerete, megfelelő értelmezése és gyakorlati alkalmazása kulcsfontosságú az UBM Csoport számára – akár kereskedelmi, akár fejlesztési vagy gyártási kihívást kell megoldani.

A piaci bővülés, a növekedési potenciál nem elméleti feladat, hanem mindennapi célkitűzésünk.

A hamarosan megrendezésre kerülő nemzetközi konferencia ezt is reflektorfénybe hozza.

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.