Az UBM idén is vár Benneteket Debrecenben, a 30. alkalommal megrendezésre kerülő Farmer Expo-n

UBM-Farmer Expo

A Farmer Expo Magyarország egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása. A magyar agrárium területeit átfogó kiállítási tematika és a méltán kedvelt szakmai programok, kerekasztal beszélgetések egyaránt hasznossá tehetik a látogatást, amelyen belül az UBM standján szívesen adunk tájékoztatást munkánkról, termékeinkről, eredményeinkről és törekvéseinkről. Reméljük, hogy ez az alkalom és időpont alkalmas Nektek és vendégül láthatunk Benneteket kötetlen és baráti beszélgetéseken.

A rendezvény kiemelt támogatójaként szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az UBM B/63-as standjánál, közvetlenül a bejárat mellett jobbra.

A programkínálatot itt tudjátok megtekinteni: https://www.farmerexpo.hu/programok.php

Szeretettel várunk Benneteket 2023. augusztus 20-ig, 10:00 és 18:00 között, (augusztus 20-án 16:00-ig).

Hoztunk pár fotót az első napról!

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.