Elkészült az UBM Szeleste takarmánykeverő üzemének LEGO-kockákból épített mása

László Zsolt és Kontra Zoltán kollégáink alkotása több mint 7000 darabból áll, kb. 8 kg és 152x114cm. 1/150es méretarányt törekedtek tartani, 1 kocka 1 méternek felel meg a valóságban.

Zsolt és Zoltán előzetesen egy tervező programon keresztül alkották meg virtuálisan a telephely mását, megtervezték, hogy milyen elemekre van szükség a minél valósághűbb maketthez. A műszaki rajzokat köszönjük Pintér Imrének. A Brick Corner segített az elemek vásárlásában, illetve a tervezés megvalósítható elemekből álló átalakításában. A Brick Corner erőn felül teljesítve több helyről szedte össze az elemeket, hogy az építés megkezdődhessen a céges karácsonyi party-n.

Zsolt és Zoltán az UBM céges buliján 16:30-tól kezdték rakni az alapokat, 17:00-tól pedig más kollégák is besegítettek, akiknek nagyon köszönjük a közreműködést. Az alkotással másnap végeztek. Az üzem LEGO-mása az UBM-nél található, az UBM partnerei és munkatársai részére megtekinthető.

Szívből gratulálunk!

**

(Az UBM céges aktivitását a LEGO semmilyen formában nem támogatta, nem szponzorálta.)

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.