Hihetetlen, mi árasztotta el a közösségi médiát: ilyen cukiságot ma még tuti nem láttál – Hello, Vidék

A közösségi médiában is erősít az UBM Csoport. A mezőgazdaságot, azon belül is az állattenyésztést szeretné közelebb hozni az UBM a Facebookon májusban indult ún. boci-sorozatával. A vállalatcsoport egyik kollégája a takarmányt vásároló partnereik telepeire látogat és ott készít az állatokról (pl. bocikról, barikról és csibékről) kedves, életszerű fotókat.
A vállalat a fenti, könnyedebb témával is szélesíti az agrár-befektetések iránt érdeklődők körét, üzleti kommunikációjába beépíti az agrár-érdekességeket is azok számára, akik esetleg eddig nem gondolkodtak a mezőgazdaságban mint befektetési lehetőségben.

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.