Horváth Péter, az UBM vezérigazgatója lefutotta a Chicago Marathon-t – 2. rész

Horváth Péter

Horváth Péter, az UBM egyik tulajdonosa és egyben vezérigazgatója lefutotta a Chicago Marathon-t október 8-án. Élménybeszámolójának második része is megtekinthető.

“A szelek városa – 45th Chicago Marathon – 2023. október 8. – 2. rész

Mégis, milyen volt a verseny?

Be kell, hogy valljam, hogy féltem ettől a maratontól! Általában a felkészülés során ahogy közeledik a verseny időpontja, úgy szoktam egyre izgatottabb és eltökéltebb is lenni, ez a természetes módja annak, hogy lelkileg is ráhangolódjak az eseményre. Aztán amikor az utazásra került a sor, onnantól már egy szokott koreográfia szerint történik minden. Rajtszámfelvétel a versenyközpontban, ami egy külön misét megér, hiszen, ha jól szervezik, nagyon ütős tud lenni! A nagy versenyeken általában kibérelnek valamilyen jó megközelíthetőségű konferenciaközpontot, hiszen 2-3 nap alatt ötven- vagy akár százezer ember is megfordul ott, versenyzők, kísérők, család. Feldíszítik az épületet, a hangszórókból a Rocky IV. Eye of the Tiger-féle és más, hasonlóan heroikus töltetű zenék mennek, és ahogy belépsz, sorba állsz, látod a sok futót magad körül, átadják a rajtszámodat, azt érzed, hogy te egy HŐS vagy, akit nem állíthat meg senki, győzni fogsz, és legalább akkora dicsőségben és ünneplésben lesz részed, mint Sylvester Stallonénak, amikor cipóra verte Dolph Lundgrent a film végén. Ami nem mellesleg igaz is. Mert mindenki, itt Chicagóban jelesül 1,7 millió ember ünnepel téged, illetve ünnepel mindenkit, de ez a te dicsőségedből jottányit sem vesz el!

A 2. rész itt olvasható: https://futasokavilagkorul.blog.hu/2023/10/09/a_szelek_varosa_45th_chicago_marathon_2_resz

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.