Horváth Péter, az UBM vezérigazgatója lefutotta a Chicago Marathon-t

Horváth Péter, az UBM egyik tulajdonosa és egyben vezérigazgatója lefutotta a Chicago Marathon-t október 8-án. A verseny előtti gondolatai az index.hu égisze alá tartozó blog.hu címlapján is publikálásra kerültek. Szívből gratulálunk a fantasztikus teljesítményhez és a cikk kiemeléséhez! Futó-élmények, első kézből, Horváth Pétertől.

“A szelek városa – 45th Chicago Marathon – 2023. október 8.

Tizenegyedik maratonom – félidőhöz ér az Abbott Marathon Majors

Szóval Csikágó! Biztosan sokan nem értenek velem egyet, vagy gúnyosan mosolyognak a nyomoromon, de nekem ez a város nem tetszik! Túl amerikai, azt hiszem, de nem a jó, hanem negatív értelemben. Tegnap reggel elmentem felvenni a rajtszámot, és mivel sikerült olyan idiótának lennem, hogy egy bukaresti szállodában hagytam a pulzuspántomat, ezért arra gondoltam, hogy veszek majd egyet a maraton expón, vagy ha ott nincs, akkor majd gyalog jövök haza, és útközben keresek egy boltot, ahova beugrok. Naná, hogy sem a Wahoo, sem a Polar nem állított ki, maradt a „B” (bé!, bé, bé, bé) opció, hogy hazafelé megoldom. (A mellkaspántot persze elhoztam, amikor otthon pakoláskor kiderült a bibi, de lassan már 3 hónapja karpántot használok, és őszintén, sokkal kényelmesebb, mert nem szorítja össze és dörzsöli ki a mellkasom, ezért gondoltam, hogy inkább veszek még egyet, és ha sikerül visszaszerezni a szállodából az elsőt, akkor legfeljebb odaadom Bence fiamnak, aki, immáron bécsi egyetemista lévén, az osztrák flasztert koptatja.)”

A teljes blogposzt ide kattintva tekinthető meg: https://futasokavilagkorul.blog.hu/2023/10/07/a_szelek_varosa_45th_chicago_marathon_2023_oktober

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.