Miért ajánljuk az UBM-részvények megvásárlását?

A kérdésre Uzsoki András, az UBM egyik alapító tulajdonosa válaszol videóban, melynek a leirata is megtekinthető:

„Szeretettel köszöntelek Benneteket! Uzsoki András vagyok, az UBM egyik alapítója. Az a kérdés érkezett hozzánk, hogy miért ajánljuk az UBM-részvények vásárlását. Számomra a legfontosabb az UBM mögötti vízió.

Ennek egyik dimenziója a regionális terjeszkedés Közép-Kelet-Európában, Magyarországról kiindulva egészen az Adriáig és a Fekete-tengerig, illetve a Balti- és az Északi-tengerekig. Mind a kereskedelem, mind a termelés tekintetében a helyi jelenlét és a hálózatos, szinergikus működés a cél.

A másik törekvés a vertikális bővülés, azaz, hogy egyre jobban összekapcsoljuk a mezőgazdaságot az élelmiszeriparral és minél magasabb feldolgozottsági fokú termékeket készítsünk. Ezáltal aktív részesei szeretnénk lenni a nyolcmilliárd ember minőségi táplálékkal való gazdaságos ellátásának.

A harmadik irány pedig az állandó szakmai fejlesztés, a folyamatos innováció. Szeretnénk minél szélesebb körben hasznosítani és visszaforgatni a biológiai alapanyagokat, a melléktermékeket és a korábban hulladéknak gondolt élő anyagokat, hogy minél fenntarthatóbb legyen az élelmiszergyártás, és csökkenhessen az ehhez szükséges fajlagos ökológiai lábnyom. Azt gondolom, ez mindannyiunk érdeke.

Jó kivenni a részünket ebből a fejlődésből, hatalmas a kihívás, és hatalmas a lehetőség. Én ebben hiszek. Az UBM ezen irányokba halad egyre dinamikusabban. Legyetek Ti is a részesei! Köszönöm a figyelmeteket!”

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.