Muti, hol dolgozol!

Idén belevágtunk és mi is csatlakoztunk a #mutiholdolgozol kezdeményezéshez

Az UBM pilisvörösvári irodájából hat önkéntes kolléga vállalta, hogy megszervezi a napot, amikor a kollégák gyerekei bejöhetnek egy napra megismerni, hogy hol és mit is dolgoznak a szüleik. Mindent elkövettünk, hogy a nap tele legyen számukra élménnyel:
– Meghívót küldtünk nekik, illetve előhangolódásként rajzokat kértünk be tőlük, amelyekből az irodában kiállítást rendeztünk aznapra.
– Előző este berendeztünk a 4. emeleten egy UBM-gyerekszobát, amit reggelre 26 gyerek izgatott duruzsolása töltött be. 😊 Egy kis ismerkedős közös játékot követően csapatonként egy-egy állatka gondozóivá válva és egy egész délelőttön át tartó állomásos kalandjáték során a gyerekek igyekeztek az állatkájukat takarmányhoz juttatni. Ehhez különböző osztályokra látogattak be és játékos formában gabonát vásároltak, szerződést kötöttek, raktárhelyet intéztek, hitelt kérvényeztek, receptek alapján takarmányt kevertek, majd el is fuvarozták azt, továbbá megtervezték a takarmány csomagolását, megismerték a kiadásokat és bevételeket játékos kvíz formájában, számlákat varázsoltak és még új kollégát is kerestek a sok-sok munkához. Ezzel minden osztály munkájába játékos módon betekintést nyertek. A folyamat végén a jutalmul kapott puzzle darabokból minden csapatnak sikerült kiraknia a maga puzzle-ét az elégedett, jóllakott állatkája képével.
  • A délelőtti játékot tízóraival és az UBM-nél szokásos 10 perces gerinctornával szakítottuk csak meg, majd kiosztottuk minden csoportnak a jól megérdemelt „profitját”: drágaköveket kaptak, amelyeket ebéd után elkölthettek a nekik kialakított UBM-piactéren.
  • Délután szabadon részt vehettek kétféle kreatív tevékenységben: búzafüvet ültettek a saját arcképükkel felmatricázott edényekbe vagy magokból képeket, képkeretet készíthettek.
  • A vezérigazgatói iroda is megnyitotta kapuit: beleülhettek a vezérigazgató székébe, sőt a vezérigazgató szamuráj-kardját is a kezükbe vehették.
  • Az igazán bátrak kipróbálhatták azt is, milyen egy állásinterjún részt venni.
  • A nap végét a szabadban töltöttük a közeli játszótéren, ahol (takarmány) zsákban-futást rendeztünk.
Öröm volt látni a csillogó szemeket, hallani az elégedett nevetést, miközben a szülők és a kollégák nyugodtan tudták végezni az aznapi teendőiket, néha felpillantva a fel-felbukkanó gyerekcsapatokra. 🙂
Pár képet szeretnénk megosztani. 🙂

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.