Takarmányozás: 3 céget díjaznak az állattenyésztési napokon – Agrárágazat

Takarmányozás kategóriában az 1. díjat az UBM Feed Zrt. nyerte Naposkori gél és brojler prestarter együttes hatása című pályázatával. A cég terméke két saját szabadalom (maga a bioaktív anyagokat tartalmazó gél és az adagoló készülék) alapjára épül, és az eljárás alkalmazásával nagyobb gazdasági haszon érhető el. A naposkori gél és a brojler prestarter együttes alkalmazása jobb súlygyarapodást, kisebb elhullást és homogénebb állományt eredményez.

A teljes cikk ide kattintva tekinthető meg: https://agraragazat.hu/hir/agrar-takarmanyozas-allattenyesztes-brojler-kacsa-sertes-focstej-mezogazdasag/

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.