Nőnapi köszöntő

UBM Nőnap

Szeretettel köszöntjük minden kedves Hölgy befektetőnket, üzleti partnerünket és kollégánkat a Nemzetközi Nőnap alkalmából: tudása, kedvessége, kreativitása és gondoskodó attitűdje miatt minden Hölgy igazi inspirációt jelent számunkra.

Hölgy üzleti partnereinkkel történő beszélgetéseink során kiemelten érdekel minket, hogy milyen kérdések és döntések előzik meg a befektetéseiket, és az UBM mivel tudna hozzájárulni ahhoz, hogy a részvényeseink között minél több Hölgy is megtiszteljen minket a bizalmával. Számos tanulmány kitér arra, hogy a Hölgyek a befektetések terén az Urakétól eltérő preferenciák alapján választanak részvényt, mi pedig szeretnénk ezeknek maradéktalanul eleget tenni. Szeretnénk minél átfogóbb képet nyújtani olyan unikális kérdésekre, amelyek többnyire Hölgyektől szoktak érkezni és az általuk megfogalmazott javaslatokat még inkább beépíteni a folyamatainkba.

Szeretnénk, ha még több Hölgy befektetőnk lenne és üzleti téren együtt növekedhetnénk!

Március 8 a Hölgyeké: Boldog Nőnapot kívánunk!

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.