Pilisvörösvárért Emlékérmet vehetett át a vörösvári székhelyű UBM Csoport

UBM Horváth Péter

Pilisvörösvár 32 éve minden esztendőben megrendezi az immár hagyományosnak számító Vörösvári Napokat. A 2023. évi Vörösvári Napok ünnepélyes megnyitóján Pilisvörösvárért Emlékérmet vehetett át a pilisvörösvári székhelyű UBM Csoport is, amely hazánk egyik legnagyobb mezőgazdasági cége.

Az UBM Csoport hagyományteremtő az általa képviselt lokálpatrióta vállalatvezetési szemléletével, mely a közösség javát szolgáló, jó ügyek melletti cselekvő kiállásban is megmutatkozik – mondta el a Vörösvári Napok megnyitóján megtartott beszédében Pilisvörösvár polgármestere, Dr. Fetter Ádám.

A polgármester köszönetet mondott a város legnagyobb közösségi eseményének számító Vörösvári Napok támogatóinak, így többek között kiemelte az UBM Csoport szerepvállalását is, amelynek anyagi hozzájárulása révén a jövőben egy ezer négyzetméter alapterületű, egész évben használható sátorban kerülhetnek megrendezésre a vörösvári koncertek és egyéb közösségi események.

A Magyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági cégeként ismert, 1996-ban alapított, pilisvörösvári központú UBM Csoport hazánk vezető takarmánygyártója, valamint egyik legnagyobb takarmányalapanyag-kereskedője, amely számos pilisvörösvárinak biztosít munkahelyet és stabil megélhetést.

A cégcsoport nagy hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására, ennek jegyében az elmúlt években több pilisvörösvári szervezetet és közintézményt (például a Templom Téri Német Nemzetiségi Általános Iskolát és a városi mentőállomást is) támogatta, emellett számos közösségi kezdeményezést, köztük az UBM RED RUN futóversenyt és kulturális események megrendezését is felkarolta – hangzott el a Pilisvörösvárért Emlékérem átadásakor.

Pilisvörösvár önkormányzatának képviselőtestülete az UBM Csoport részére a vállalat nemzetközileg is elismert szakmai eredményei, a várossal kialakított stratégiai partnersége, valamint a város kulturális és sportéletének támogatásában betöltött kiemelkedő szerepéért 2023-ban Pilisvörösvárért Emlékérmet adományozott a vállalatnak, amelyet Horváth Péter vezérigazgató vehetett át az idei Vörösvári Napok ünnepélyes megnyitóján.

Fotó forrása: https://pilisvorosvar.hu/

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.