UBM: Az üzleti partnereink szakmai támogatása prioritás

UBM

– Tájékoztatás –

Intenzíven zajlanak az előkészületek a mind ágazati, mind nemzetközi szinten egyedülállónak számító UBM CSOPORT NEMZETKÖZI SZAKMAI NAPOK konferenciánk kapcsán, amelyről korábban már hírt adtunk. Az eddigi visszajelzések alapján telt házra számítunk.A partnerek széles körű tájékoztatásán túl egyre fontosabbá válik az ő szakmai és üzleti támogatásuk is. Bízunk benne, hogy a kezdeményezésünk e tekintetben is hiánypótló lehet, és megelégedésre szolgál majd.

A kétnapos program előadásain túl egy piaci tanulmányt is át fogunk adni a vendégeinknek, amely koherens és komplex módon mutatja be a világ mezőgazdaságának összefoglaló adatait, trendjeit, speciális folyamatait és ezek hatásait. A tanulmány feltárja az állatitermék- előállítás, valamint a takarmányipar lehetőségeit meghatározó tényezőket és jövőképet – a világ, térségünk és Magyarország perspektívájából egyaránt.

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.