Három üzletág képviselteti magát az UBM Csoport februári konferenciáján

UBM konferencia
– Tájékoztatás –
Ahogy már megosztottuk Önökkel, 2023 februárjában első alkalommal rendezzük meg az UBM CSOPORT NEMZETKÖZI SZAKMAI NAPOKAT a már meglévő partnereink számára, az eddigi visszajelzések alapján telt házzal. Többen érdeklődtek nálunk a felől, hogy az eseményen hány üzletág képviselteti magát.

Az UBM Csoport mindig kiemelten fontosnak tartotta a partnereinkkel történő személyes kapcsolatot, amelynek bővítésére, fenntartására már sok éve szerveztünk szakterületenként sikeres partnertalálkozókat, akár a baromfi, a sertés vagy a szarvasmarha ágazatok cégei, szakemberei számára.

Mivel tevékenységünk egyre szélesebb és kiterjed az exportpiaci kapcsolatokra is, ezért úgy döntöttünk, hogy most első alkalommal „összevonjuk” a korábbi partnerkört és az UBM Csoport három üzletágának (fehérje, gabona, takarmány) szakemberei együttesen kerültek meghívásra és vesznek részt a kétnapos szakmai rendezvényünkön.
A konferencia, reményeink és szándékunk szerint hozzájárul a partnereink naprakész tájékozottságához és egyúttal bizonyítja, hogy az UBM mind üzleti, mind szakmai döntéseiben élenjáró cég, amelynek elsődleges célja mindezek megosztása partnereivel a közös sikereink érdekében.

Önben is felmerültek kérdések? Megtisztelő érdeklődését az investors@ubm.hu e-mail címre várjuk.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.