Hiánypótló nemzetközi konferencia az UBM Csoportnál

UBM konferencia

– Tájékoztatás –

2023-ban egyik kiemelt célunk, hogy megerősítsük és integráljuk az egyes üzletágaink közötti kapcsolatokat, valamint segítsük és támogassuk partnereinket azáltal, hogy naprakész szakmai információkat nyújtunk számukra, biztosítva a folyamatos fejlődést a hazai és nemzetközi kooperáció lehetőségével.

Ezen célkitűzésünk jegyében 2023 februárjában első alkalommal rendezzük meg az UBM CSOPORT NEMZETKÖZI SZAKMAI NAPOKAT a már meglévő partnereink számára, az eddigi visszajelzések alapján telt házzal.

A kétnapos konferenciára 18 országból várjuk a meghívott szakembereket, akik átfogó, az állattenyésztés és a takarmányipar aktuális helyzetét, a várható trendeket és kihívásait bemutató előadásokat hallhatnak. A rendezvény kiemelkedő szakmai színvonalát 13 országból érkező, az egyes ágazatok sikeres hazai és nemzetközi előadói biztosítják.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.