Néhány nap és teltházzal kerül megrendezésre a Nemzetközi Szakmai Napok konferenciánk

UBM Konferencia

– Tájékoztatás –

Megtiszteltetés számunkra és egyben nagy örömünkre szolgál, hogy alig egy hét múlva személyesen is üdvözölhetjük partnereinket az UBM Csoport Nemzetközi Szakmai Napok konferencián. A rendezvényt övező kiemelt érdeklődés felülmúlta az előzetes várakozásainkat, a meghirdetett helyek rekord gyorsasággal teltek be, a belénk fektetett bizalmat ezúton is köszönjük.

A konferencia iránt mutatott nagyfokú figyelem is azt támasztja alá, hogy a közös platformokra — mint amelyet ez a rendezvény is biztosít — minden eddiginél nagyobb szükség van. A világkereskedelmi környezetet uraló kiszámíthatatlanság, a rendkívül gyors ütemű változások, a hullámzó fogyasztói preferenciák nap mint nap kihívások elé állítják a gazdaság szereplőit.

Az UBM Csoport egyik küldetése a partnerek alkalmazkodóképességének minél hatékonyabb segítése. A hosszú távú kapcsolatok és a tudásmegosztás erejében hiszünk, ezért széles körű szakmai támogatást nyújtunk partnereink számára, és aktívan részt veszünk a fejlesztési folyamataikban.

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.