UBM: A hosszú távú versenyképesség kulcsa a tudásmegosztás is

– Tájékoztatás –

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az UBM CSOPORT NEMZETKÖZI SZAKMAI NAPOK konferenciánk február második felében kerül megrendezésre és már most kiemelt érdeklődés övezi.

Az UBM Csoport vállalati értékrendje szerint a hosszú távú siker és közös növekedés kulcsa a partnerek közötti tudástranszfer, ennek megfelelően a konferencián átfogó szakmai programokkal kívánunk minél szélesebb körű támogatást nyújtani a vendégeink számára. A konferencia egyik exponált célja, hogy napirendre kerüljenek a valódi kérdések, amelyekben az ágazati szereplők nap mint nap érintettek. A konferencia első napján, a plenáris ülésen többek között az állattenyésztés és a takarmányipar jelenlegi helyzetéről és várható trendjeiről lesz szó. Az érdeklődők a második napon négy szekció (gabona- és fehérjekereskedelem, baromfi, sertés és szarvasmarha) ülésén vehetnek részt.

A nagyszabású szakmai esemény a kapcsolatépítésre és tapasztalatcserére is kiváló lehetőséget teremt, amely nélkülözhetetlen a versenyképesség és fejlődés alapját jelentő sikeres üzleti együttműködéshez. Nemzetközi konferenciánkkal visszatérünk a gyökerekhez: együtt, személyesen, jót beszélgetve közös jövőt tudunk tervezni és ami a legfontosabb: együtt tudunk növekedni.

UBM-befektetésekkel kapcsolatos kérdések esetén állunk szíves rendelkezésére az investors@ubm.hu e-mail címen.

A jelen blogposzt kizárólag kommunikációs célokat szolgál, az nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési, jogi, pénzügyi, vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsadásnak, sem részletes befektetési, vagy pénzügyi elemzésnek. Blogunkat kizárólag ismeretterjesztési és edukációs célból hoztuk létre, amellyel közösséget szeretnénk építeni. A jelen blogposztban foglalt tájékoztatás nem teljes körű.